-43%

Stabelstol BASTRUP hårdttræ/hvid | JYSK Klapstole

DKK 1007.17 DKK 578.51

Specifikationer Størrelse samlet Bredde: 56 cm, Højde: 89 cm, Dybde: 65 cm Sædehøjde 46 Stole armlæns højde 65 cm Vægt 5,5 kg Materiale Stel: Galvaniseret stålGalvanisering er med til at beskytte stål imod slid og rust. Galva…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A419786 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Specifikationer
Størrelse samlet
Bredde: 56 cm, Højde: 89 cm, Dybde: 65 cm
Sædehøjde
46
Stole armlæns højde
65 cm
Vægt
5,5 kg
Materiale
Stel: Galvaniseret stålGalvanisering er med til at beskytte stål imod slid og rust. Galvanisering er en proces, hvor der påføres et slidstærkt og beskyttende lag zink på stål.
, Ryg: Galvaniseret stålGalvanisering er med til at beskytte stål imod slid og rust. Galvanisering er en proces, hvor der påføres et slidstærkt og beskyttende lag zink på stål.
, Massivt akacietræ, Sæde: Galvaniseret stålGalvanisering er med til at beskytte stål imod slid og rust. Galvanisering er en proces, hvor der påføres et slidstærkt og beskyttende lag zink på stål.
, Massivt akacietræ, Armlæn: Galvaniseret stålGalvanisering er med til at beskytte stål imod slid og rust. Galvanisering er en proces, hvor der påføres et slidstærkt og beskyttende lag zink på stål.
, Massivt akacietræ, Ben: Galvaniseret stålGalvanisering er med til at beskytte stål imod slid og rust. Galvanisering er en proces, hvor der påføres et slidstærkt og beskyttende lag zink på stål.
Møbelsko
Polypropylen
Funktion
Kan stables
Behandling
Olieret, PulverlakeretPulverlakering beskytter metal imod slid og rust. Pulverlakering er en proces, hvor der påføres et beskyttende lag af farvet pulver på metal.
Farve
Natur, Hvid
Max belastning
160 kg
Testet til
110 kg
Samle info
Samlet
Miljø- og sundhedsmærkninger
FSC® 100%Alle materialer, der indgår i varer, som bærer dette mærkat, kommer fra skove, der er blevet auditeret af en uafhængig tredjepart for at sikre, at de er drevet i overenstemmelse med FSC®’s omfattende sociale og miljømæssige standarder. Kig efter varer, der bærer FSC-mærket i butikker og online.
Vedligehold
Behandles med træolie i henhold til den vedlagte vejledning.
Opbevaring
Bør opbevares indendørs om vinteren
Anvendelse
Udendørs

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Stabelstol BASTRUP hårdttræ/hvid | JYSK Klapstole”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: