-43%

Spisebord MARKSKEL 150/193 hvid/egefarve | JYSK Spiseborde

DKK 853.13 DKK 487.90

Specifikationer Type Spisebord Form Rektangulært Materiale Fiberplade, MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfibe…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A418052 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Specifikationer
Type
Spisebord
Form
Rektangulært
Materiale
Fiberplade, MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade
Materiale
Top: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Ben: Massiv fyr, Massiv gran, Stel: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Overflade: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve
Hvid, Eg
Størrelse samlet
Bredde: 90 cm, Længde: 150/193 cm, Højde: 75 cm
Udtræksbord
Inkl. 1 tillægsplade, Tillægspladen kan opbevares under bordpladen
Afstand mellem ben
132 cm,68 cm
Frihøjde under bord
64 cm
Samle info
Usamlet
Størrelse usamlet
Bredde: 83 cm, Længde: 137 cm, Højde: 12 cm
Vægt
58 kg
Antal kolli
3
Miljø- og sundhedsmærkninger
FSC® MixVarer, der bærer dette mærkat, er lavet af en blanding af materialer fra FSC®-certificerede skove, genbrugte materialer og/eller FSC-kontrolleret træ. Selvom kontrolleret træ ikke kommer fra FSC-certificerede skove, nedsætter det risikoen for, at materialet stammer fra uacceptable kilder. Kig efter varer, der bærer FSC-mærket i butikker og online.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Spisebord MARKSKEL 150/193 hvid/egefarve | JYSK Spiseborde”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: