-54%

Sofabord RY 70×70 eg | JYSK Sofaborde

DKK 1009.95 DKK 466.99

Specifikationer Type Sofabord Form Firkantet Materiale EgefinerTræfiner består af tynde lag af massivt træ, limet fast til en spånplade eller MDF-plade. Det giver et autentisk udtryk af massivt, naturligt træ. , Træfiberplade Materiale Fro…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A417934 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Specifikationer
Type
Sofabord
Form
Firkantet
Materiale
EgefinerTræfiner består af tynde lag af massivt træ, limet fast til en spånplade eller MDF-plade. Det giver et autentisk udtryk af massivt, naturligt træ.
, Træfiberplade
Materiale
Front: EgefinerTræfiner består af tynde lag af massivt træ, limet fast til en spånplade eller MDF-plade. Det giver et autentisk udtryk af massivt, naturligt træ.
, Træfiberplade, Top: EgefinerTræfiner består af tynde lag af massivt træ, limet fast til en spånplade eller MDF-plade. Det giver et autentisk udtryk af massivt, naturligt træ.
, Træfiberplade, Ben: EgefinerTræfiner består af tynde lag af massivt træ, limet fast til en spånplade eller MDF-plade. Det giver et autentisk udtryk af massivt, naturligt træ.
, Træfiberplade, Overflade: EgefinerTræfiner består af tynde lag af massivt træ, limet fast til en spånplade eller MDF-plade. Det giver et autentisk udtryk af massivt, naturligt træ.
Behandling
Mat lak
Farve
Eg
Størrelse samlet
Bredde: 70 cm, Længde: 70 cm, Højde: 45 cm
Afstand mellem ben
64 cm,64 cm
Samle info
Usamlet
Antal kolli
1

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sofabord RY 70×70 eg | JYSK Sofaborde”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: