-61%

Sofabord MARKSKEL 60×110 grå/eg | JYSK Sofaborde

DKK 1481.13 DKK 578.51

Specifikationer Type Sofabord Form Aflang Materiale MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af mege…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A417902 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Specifikationer
Type
Sofabord
Form
Aflang
Materiale
MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade
Materiale
Top: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Ben: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Overflade: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Hylde: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade
Farve
Grå, Eg
Inklusiv
1 hylde
Størrelse samlet
Bredde: 60 cm, Længde: 110 cm, Højde: 53 cm
Samle info
Usamlet
Størrelse usamlet
Bredde: 62 cm, Længde: 123 cm, Højde: 6 cm
Vægt
26 kg
Antal kolli
2

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sofabord MARKSKEL 60×110 grå/eg | JYSK Sofaborde”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: