-49%

Skrivebord LANGAGER 41-107×107-165 lys eg | JYSK Skriveborde

DKK 1125.66 DKK 578.51

Specifikationer Type Skrivebord Materiale ABS-plast, HDF (High density fibreboard)HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hår…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A418247 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Specifikationer
Type
Skrivebord
Materiale
ABS-plast, HDF (High density fibreboard)HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
, MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade
Materiale
Front: ABS-plast, Træfiberplade, Top: ABS-plast, MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Bund: ABS-plast, MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Side: ABS-plast, MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Ben: ABS-plast, Træfiberplade, Bagside: HDF (High density fibreboard)HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
, Stel: Træfiberplade, Overflade: ABS-plast, MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Hylde: ABS-plast, MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade
Skuffe
Front: ABS-plast, Træfiberplade, Bund: HDF (High density fibreboard)HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
, Side: ABS-plast, Træfiberplade, Bagside: ABS-plast, Træfiberplade
Farve
Lys eg, Hvid
Inklusiv
1 hylde, 2 hjul, 4 skuffer
Inklusiv
2 hjul
Størrelse samlet
Bredde: 41-107 cm, Længde: 107-165 cm, Højde: 77 cm
Samle info
Usamlet
Størrelse usamlet
Bredde: 42 cm, Længde: 114 cm, Højde: 20 cm
Vægt
48 kg
Maks. belastning
10 kg
Antal kolli
2
Miljø- og sundhedsmærkninger
FSC® MixVarer, der bærer dette mærkat, er lavet af en blanding af materialer fra FSC®-certificerede skove, genbrugte materialer og/eller FSC-kontrolleret træ. Selvom kontrolleret træ ikke kommer fra FSC-certificerede skove, nedsætter det risikoen for, at materialet stammer fra uacceptable kilder. Kig efter varer, der bærer FSC-mærket i butikker og online.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skrivebord LANGAGER 41-107×107-165 lys eg | JYSK Skriveborde”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: