-58%

Sidebord STORD B45xL45xH40 grå | JYSK Loungemøbler

DKK 1362.64 DKK 578.51

Specifikationer Størrelse samlet Bredde: 45 cm, Længde: 45 cm, Højde: 40 cm Vægt 3,2 kg Materiale Stel: AluminiumAluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud. , Polyrattan …

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A419811 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Specifikationer
Størrelse samlet
Bredde: 45 cm, Længde: 45 cm, Højde: 40 cm
Vægt
3,2 kg
Materiale
Stel: AluminiumAluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
, Polyrattan (polyethylen)Polyrattan er et syntetisk letvægtsmateriale. Det er slidstærkt, UV-beskyttet og vejrbestandigt.
, Plade: Kunsttræ (polystyren)Kunsttræ er et vedligeholdelsesfrit, syntetisk materiale med en naturlig træstruktur. Det er fremstillet af plast som polystyren, hvilket udgør et slidstærkt og vejrbestandigt materiale. Kunsttræ er UV-beskyttet, hvilket sikrer en farvebestandig overflade.
, Ben: AluminiumAluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
, Polyrattan (polyethylen)Polyrattan er et syntetisk letvægtsmateriale. Det er slidstærkt, UV-beskyttet og vejrbestandigt.
Møbelsko
Polypropylen
Hylde
Polyrattan (polyethylen)Polyrattan er et syntetisk letvægtsmateriale. Det er slidstærkt, UV-beskyttet og vejrbestandigt.
Form
Firkantet
Behandling
PulverlakeretPulverlakering beskytter metal imod slid og rust. Pulverlakering er en proces, hvor der påføres et beskyttende lag af farvet pulver på metal.
Farve
Grå
Vedligeholdelsesfri
Ja
Egenskaber
Velegnet til altan
Samle info
Samlet
Vedligehold
Vedligeholdelsesfri. Vaskes med vand og mild sæbe.
Opbevaring
Bør opbevares indendørs om vinteren

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sidebord STORD B45xL45xH40 grå | JYSK Loungemøbler”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: