-49%

Reol HORBELEV 5 hylder bred sort | JYSK Reoler og rumdelere

DKK 1125.66 DKK 578.51

Specifikationer Materiale MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. …

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A418146 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Specifikationer
Materiale
MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Stål
Materiale
Front: Stål, Top: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Stål, Bund: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Stål, Side: Stål, Ben: Stål, Bagside: Stål, Stel: Stål, Overflade: EgefinerTræfiner består af tynde lag af massivt træ, limet fast til en spånplade eller MDF-plade. Det giver et autentisk udtryk af massivt, naturligt træ.
, Hylde: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, EgefinerTræfiner består af tynde lag af massivt træ, limet fast til en spånplade eller MDF-plade. Det giver et autentisk udtryk af massivt, naturligt træ.
Farve
Sort
Størrelse samlet
Bredde: 80 cm, Højde: 170 cm, Dybde: 36 cm
Samle info
Usamlet
Størrelse usamlet
Bredde: 38 cm, Længde: 175 cm, Højde: 9 cm
Vægt
19 kg

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Reol HORBELEV 5 hylder bred sort | JYSK Reoler og rumdelere”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: