-43%

Reol BALLUM 4 hylder bambus | JYSK Reoler og rumdelere

DKK 817.58 DKK 466.99

Specifikationer Materiale BambusBambus er et naturligt, træ-lignende materiale, hvilket er kendt for at være både let og stærkt. Frisk bambus er grønt, men over tid vil det naturligt udvikle en lysere gul farve. Materiale Top: BambusBambus er…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A418345 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Specifikationer
Materiale
BambusBambus er et naturligt, træ-lignende materiale, hvilket er kendt for at være både let og stærkt. Frisk bambus er grønt, men over tid vil det naturligt udvikle en lysere gul farve.
Materiale
Top: BambusBambus er et naturligt, træ-lignende materiale, hvilket er kendt for at være både let og stærkt. Frisk bambus er grønt, men over tid vil det naturligt udvikle en lysere gul farve.
, Bund: BambusBambus er et naturligt, træ-lignende materiale, hvilket er kendt for at være både let og stærkt. Frisk bambus er grønt, men over tid vil det naturligt udvikle en lysere gul farve.
, Side: BambusBambus er et naturligt, træ-lignende materiale, hvilket er kendt for at være både let og stærkt. Frisk bambus er grønt, men over tid vil det naturligt udvikle en lysere gul farve.
, Stel: BambusBambus er et naturligt, træ-lignende materiale, hvilket er kendt for at være både let og stærkt. Frisk bambus er grønt, men over tid vil det naturligt udvikle en lysere gul farve.
, Hylde: BambusBambus er et naturligt, træ-lignende materiale, hvilket er kendt for at være både let og stærkt. Frisk bambus er grønt, men over tid vil det naturligt udvikle en lysere gul farve.
Behandling
Mat lak
Farve
Natur
Inklusiv
2 hylder
Størrelse samlet
Bredde: 72 cm, Højde: 74 cm, Dybde: 32 cm
Samle info
Usamlet
Størrelse usamlet
Bredde: 36 cm, Længde: 78 cm, Højde: 11 cm
Vægt
10 kg
Maks. belastning
30 kg
Antal kolli
1

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Reol BALLUM 4 hylder bambus | JYSK Reoler og rumdelere”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: