-61%

Positionsstol MYSEN grå | JYSK Klapstole

DKK 1481.13 DKK 578.51

Specifikationer Størrelse samlet Bredde: 58 cm, Højde: 110 cm, Dybde: 69 cm Sædehøjde 44 Stole armlæns højde 66 cm Vægt 5 kg Materiale Stel: A…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A419663 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Specifikationer
Størrelse samlet
Bredde: 58 cm, Højde: 110 cm, Dybde: 69 cm
Sædehøjde
44
Stole armlæns højde
66 cm
Vægt
5 kg
Materiale
Stel: AluminiumAluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
, Ryg: 100% polypropylen, Textiline (polyester/PVC)Textiline er et slidstærkt mesh-stof vævet af plastbelagt polyestergarn. Det giver et vedligeholdelsesfrit, farvefast stof, der tørrer hurtigt og er let at rengøre.
, Sæde: 100% polypropylen, Textiline (polyester/PVC)Textiline er et slidstærkt mesh-stof vævet af plastbelagt polyestergarn. Det giver et vedligeholdelsesfrit, farvefast stof, der tørrer hurtigt og er let at rengøre.
, Armlæn: ABS (akrylonitril butadien styren), AluminiumAluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
, Ben: AluminiumAluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
Møbelsko
Polypropylen
Funktion
6 positioner, Kan klappes sammen
Egenskaber
Hurtigtørrende skumHurtigtørende skum er vejrbestandigt takket være dets åbencellede struktur, som gør det let for vand og luft at trænge igennem. Skummet drænes og tørrer hurtigt, hvilket forhindrer at der udvikles mug.
Behandling
PulverlakeretPulverlakering beskytter metal imod slid og rust. Pulverlakering er en proces, hvor der påføres et beskyttende lag af farvet pulver på metal.
Farve
Grå
Max belastning
160 kg
Testet til
110 kg
Vedligeholdelsesfri
Ja
Samle info
Samlet
Vedligehold
Vedligeholdelsesfri. Vaskes med vand og mild sæbe.
Opbevaring
Bør opbevares indendørs om vinteren
Anvendelse
Udendørs

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Positionsstol MYSEN grå | JYSK Klapstole”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: