-43%

Positionsstol LIMHAMN grå | JYSK Stabelstole

DKK 1007.17 DKK 578.51

Specifikationer Størrelse samlet Bredde: 62 cm, Højde: 81 cm, Dybde: 65 cm Sædehøjde 44 Stole armlæns højde 65 cm Vægt 4,90 kg Materiale Stel: AluminiumAluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres n…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A419668 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Specifikationer
Størrelse samlet
Bredde: 62 cm, Højde: 81 cm, Dybde: 65 cm
Sædehøjde
44
Stole armlæns højde
65 cm
Vægt
4,90 kg
Materiale
Stel: AluminiumAluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
, Ryg: Textiline (polyester/PVC)Textiline er et slidstærkt mesh-stof vævet af plastbelagt polyestergarn. Det giver et vedligeholdelsesfrit, farvefast stof, der tørrer hurtigt og er let at rengøre.
, Sæde: Textiline (polyester/PVC)Textiline er et slidstærkt mesh-stof vævet af plastbelagt polyestergarn. Det giver et vedligeholdelsesfrit, farvefast stof, der tørrer hurtigt og er let at rengøre.
, Armlæn: Massivt eukalyptustræ, Ben: AluminiumAluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
Møbelsko
Polypropylen
Funktion
6 positioner, Kan klappes sammen
Behandling
Olieret, PulverlakeretPulverlakering beskytter metal imod slid og rust. Pulverlakering er en proces, hvor der påføres et beskyttende lag af farvet pulver på metal.
Farve
Sort
Max belastning
160 kg
Testet til
110 kg
Samle info
Samlet
Miljø- og sundhedsmærkninger
FSC® 100%Alle materialer, der indgår i varer, som bærer dette mærkat, kommer fra skove, der er blevet auditeret af en uafhængig tredjepart for at sikre, at de er drevet i overenstemmelse med FSC®’s omfattende sociale og miljømæssige standarder. Kig efter varer, der bærer FSC-mærket i butikker og online.
Vedligehold
Behandles med træolie i henhold til den vedlagte vejledning.
Opbevaring
Bør opbevares indendørs om vinteren
Anvendelse
Udendørs

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Positionsstol LIMHAMN grå | JYSK Stabelstole”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: