-43%

Loungestol TAMBOHUSE grå | JYSK Loungestole

DKK 912.37 DKK 522.75

Specifikationer Størrelse samlet Bredde: 89 cm, Højde: 79 cm, Dybde: 86 cm Sædehøjde 33 Stole armlæns højde 63 cm Vægt 17 kg Materiale Stel: AluminiumAluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt me…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A419703 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Specifikationer
Størrelse samlet
Bredde: 89 cm, Højde: 79 cm, Dybde: 86 cm
Sædehøjde
33
Stole armlæns højde
63 cm
Vægt
17 kg
Materiale
Stel: AluminiumAluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
, Ryg: Polyrattan (polyethylen)Polyrattan er et syntetisk letvægtsmateriale. Det er slidstærkt, UV-beskyttet og vejrbestandigt.
, Sæde: Polyrattan (polyethylen)Polyrattan er et syntetisk letvægtsmateriale. Det er slidstærkt, UV-beskyttet og vejrbestandigt.
, Armlæn: Polyrattan (polyethylen)Polyrattan er et syntetisk letvægtsmateriale. Det er slidstærkt, UV-beskyttet og vejrbestandigt.
, Ben: AluminiumAluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
, Polyrattan (polyethylen)Polyrattan er et syntetisk letvægtsmateriale. Det er slidstærkt, UV-beskyttet og vejrbestandigt.
Møbelsko
Polypropylen
Hynde
Sædehynde
Bolster: 100% polypropylen, Fyld: Polyuretanskum/100% polyester, fibre, Skumdensitet: 28 kg/m³, Indvendigt stof: 100% polypropylen, Vask: 30°C, Blegning: Må ikke bleges, Tørretumbling: Må ikke tørretumbles, Strygning: Må ikke stryges, Rens: Tåler ikke kemisk rens, Instruktion: Bør altid vaskes med lignende farver, Vær sikker på at lynlåsen er lukket før vask, Vaskbart betræk
Ryghynde
Bolster: 100% polypropylen, Fyld: 100% polyesterfiber, Indvendigt stof : 100% polypropylen, Vask: Nej, Blegning: Må ikke bleges, Tørretumbling: Må ikke tørretumbles, Strygning: Må ikke stryges, Rens: Tåler ikke kemisk rens, Instruktion: Kan pletrenses med vand
Behandling
PulverlakeretPulverlakering beskytter metal imod slid og rust. Pulverlakering er en proces, hvor der påføres et beskyttende lag af farvet pulver på metal.
Farve
Grå
Max belastning
160 kg
Testet til
110 kg
Inklusiv
Luksushynder med slidstærkt, strukturvævet betræk
Vedligeholdelsesfri
Ja
Samle info
Samlet
Vedligehold
Vedligeholdelsesfri. Vaskes med vand og mild sæbe.
Opbevaring
Bør opbevares indendørs om vinteren
Anvendelse
Udendørs

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Loungestol TAMBOHUSE grå | JYSK Loungestole”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: