-61%

Konsolbord FELSTED 30×88 bambus | JYSK Konsolborde

DKK 1481.13 DKK 578.51

Specifikationer Type Konsolbord Materiale BambusBambus er et naturligt, træ-lignende materiale, hvilket er kendt for at være både let og stærkt. Frisk bambus er grønt,…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A418587 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Specifikationer
Type
Konsolbord
Materiale
BambusBambus er et naturligt, træ-lignende materiale, hvilket er kendt for at være både let og stærkt. Frisk bambus er grønt, men over tid vil det naturligt udvikle en lysere gul farve.
Materiale
Top: BambusBambus er et naturligt, træ-lignende materiale, hvilket er kendt for at være både let og stærkt. Frisk bambus er grønt, men over tid vil det naturligt udvikle en lysere gul farve.
, Ben: BambusBambus er et naturligt, træ-lignende materiale, hvilket er kendt for at være både let og stærkt. Frisk bambus er grønt, men over tid vil det naturligt udvikle en lysere gul farve.
, Stel: BambusBambus er et naturligt, træ-lignende materiale, hvilket er kendt for at være både let og stærkt. Frisk bambus er grønt, men over tid vil det naturligt udvikle en lysere gul farve.
, Hylde: BambusBambus er et naturligt, træ-lignende materiale, hvilket er kendt for at være både let og stærkt. Frisk bambus er grønt, men over tid vil det naturligt udvikle en lysere gul farve.
Farve
Natur
Egenskaber
Kan nemt skilles ad til genanvendelse
Inklusiv
1 hylde
Størrelse samlet
Bredde: 88 cm, Højde: 75 cm, Dybde: 30 cm
Samle info
Usamlet
Størrelse usamlet
Bredde: 32 cm, Længde: 90 cm, Højde: 8 cm
Vægt
8 kg
Maks. belastning
30 kg
Antal kolli
1
Miljø- og sundhedsmærkninger
FSC® 100%Alle materialer, der indgår i varer, som bærer dette mærkat, kommer fra skove, der er blevet auditeret af en uafhængig tredjepart for at sikre, at de er drevet i overenstemmelse med FSC®’s omfattende sociale og miljømæssige standarder. Kig efter varer, der bærer FSC-mærket i butikker og online.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Konsolbord FELSTED 30×88 bambus | JYSK Konsolborde”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: