-39%

Havestol VESTERHAVET teak | JYSK Positionsstole

DKK 947.92 DKK 578.51

Specifikationer Størrelse samlet Bredde: 56 cm, Højde: 78 cm, Dybde: 53 cm Sædehøjde 43 Stole armlæns højde 64 cm Størrelse us…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A419798 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Specifikationer
Størrelse samlet
Bredde: 56 cm, Højde: 78 cm, Dybde: 53 cm
Sædehøjde
43
Stole armlæns højde
64 cm
Størrelse usamlet
Bredde: 56 cm, Længde: 86 cm, Højde: 7 cm
Vægt
5 kg
Materiale
Stel: Massivt teakTeak er et vedligeholdelsesfrit naturmateriale. Det slidstærke hårdttræ indeholder mange naturlige olier, hvilket forhindrer vand og fugt i at trænge ind i træet. Dette gør det meget modstandsdygtig mod fugt- og temperaturændringer. Med tiden vil teak udvikle en naturlig, sølvgrå patina.
, Ryg: Massivt teakTeak er et vedligeholdelsesfrit naturmateriale. Det slidstærke hårdttræ indeholder mange naturlige olier, hvilket forhindrer vand og fugt i at trænge ind i træet. Dette gør det meget modstandsdygtig mod fugt- og temperaturændringer. Med tiden vil teak udvikle en naturlig, sølvgrå patina.
, Sæde: Massivt teakTeak er et vedligeholdelsesfrit naturmateriale. Det slidstærke hårdttræ indeholder mange naturlige olier, hvilket forhindrer vand og fugt i at trænge ind i træet. Dette gør det meget modstandsdygtig mod fugt- og temperaturændringer. Med tiden vil teak udvikle en naturlig, sølvgrå patina.
, Armlæn: Massivt teakTeak er et vedligeholdelsesfrit naturmateriale. Det slidstærke hårdttræ indeholder mange naturlige olier, hvilket forhindrer vand og fugt i at trænge ind i træet. Dette gør det meget modstandsdygtig mod fugt- og temperaturændringer. Med tiden vil teak udvikle en naturlig, sølvgrå patina.
, Ben: Massivt teakTeak er et vedligeholdelsesfrit naturmateriale. Det slidstærke hårdttræ indeholder mange naturlige olier, hvilket forhindrer vand og fugt i at trænge ind i træet. Dette gør det meget modstandsdygtig mod fugt- og temperaturændringer. Med tiden vil teak udvikle en naturlig, sølvgrå patina.
Behandling
Ubehandlet
Farve
Natur
Max belastning
110 kg
Testet til
110 kg
Samle info
Usamlet
Miljø- og sundhedsmærkninger
FSC® 100%Alle materialer, der indgår i varer, som bærer dette mærkat, kommer fra skove, der er blevet auditeret af en uafhængig tredjepart for at sikre, at de er drevet i overenstemmelse med FSC®’s omfattende sociale og miljømæssige standarder. Kig efter varer, der bærer FSC-mærket i butikker og online.
Vedligehold
Behandles med træolie i henhold til den vedlagte vejledning.
Opbevaring
Bør opbevares indendørs om vinteren
Anvendelse
Udendørs

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Havestol VESTERHAVET teak | JYSK Positionsstole”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: