-56%

Gas hæve sænkebord ASSENTOFT 70×130 sort | JYSK Hæve sænkeborde

DKK 1288.06 DKK 571.54

Specifikationer Type Skrivebord Materiale ABS-plast, MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberpl…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A418661 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Specifikationer
Type
Skrivebord
Materiale
ABS-plast, MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, PP (polypropylen), Træfiberplade, Stål
Materiale
Top: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Bund: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Side: ABS-plast, Ben: PP (polypropylen), Stål, Overflade: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Behandling
PulverlakeretPulverlakering beskytter metal imod slid og rust. Pulverlakering er en proces, hvor der påføres et beskyttende lag af farvet pulver på metal.
, Ubehandlet
Farve
Sort
Egenskaber
LedningsfriVaren fungerer uden at en ledning er tilsluttet en stikkontakt. Det giver en større mobilitet og fleksibilitet i forhold til, hvor du kan bruge og placere varen når man ikke at være begrænset af en ledning.
, Højdejusterbar
Størrelse samlet
Bredde: 70 cm, Længde: 130 cm, Højde: 75-117 cm
Samle info
Usamlet
Størrelse usamlet
Bredde: 76 cm, Længde: 138 cm, Højde: 18 cm
Vægt
36 kg
Maks. belastning
10 kg
Antal kolli
2
Miljø- og sundhedsmærkninger
FSC® MixVarer, der bærer dette mærkat, er lavet af en blanding af materialer fra FSC®-certificerede skove, genbrugte materialer og/eller FSC-kontrolleret træ. Selvom kontrolleret træ ikke kommer fra FSC-certificerede skove, nedsætter det risikoen for, at materialet stammer fra uacceptable kilder. Kig efter varer, der bærer FSC-mærket i butikker og online.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gas hæve sænkebord ASSENTOFT 70×130 sort | JYSK Hæve sænkeborde”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: