-43%

Garderobeskab SALTOV 204×222 hvid | JYSK Garderobeskabe

DKK 924.22 DKK 529.72

Specifikationer Materiale HDF (High density fibreboard)HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen me…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A417994 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Specifikationer
Materiale
HDF (High density fibreboard)HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
, MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade
Materiale
Front: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Top: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Bund: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Side: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Bagside: HDF (High density fibreboard)HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
, Overflade: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Hylde: MelaminMelamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade
Farve
Hvid
Udtræk
Nej
Type
Skydedøre
Lågefunktion(er)
Soft-closeSoft-close får låger og skuffer til at lukke stille og roligt.
Inklusiv
2 låger, 2 bøjlestænger 4 hylder
Størrelse samlet
Bredde: 204 cm, Højde: 222 cm, Dybde: 68 cm
Samle info
Usamlet
Størrelse usamlet
Bredde: 62 cm, Længde: 236 cm, Højde: 47 cm
Vægt
189 kg
Antal kolli
8
Miljø- og sundhedsmærkninger
FSC® MixVarer, der bærer dette mærkat, er lavet af en blanding af materialer fra FSC®-certificerede skove, genbrugte materialer og/eller FSC-kontrolleret træ. Selvom kontrolleret træ ikke kommer fra FSC-certificerede skove, nedsætter det risikoen for, at materialet stammer fra uacceptable kilder. Kig efter varer, der bærer FSC-mærket i butikker og online.
Yderligere info
Det er nødvendigt med en lofthøjde på 232 cm.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Garderobeskab SALTOV 204×222 hvid | JYSK Garderobeskabe”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: