-43%

Garderobeskab LINTRUP 157×220 eg | JYSK Garderobeskabe

DKK 876.83 DKK 501.84

Specifikationer Materiale FolieFolie er en type af kunstfiner med en slidstærk overflade. Folien er lakeret eller imprægneret, og er …

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A418100 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Specifikationer
Materiale
FolieFolie er en type af kunstfiner med en slidstærk overflade. Folien er lakeret eller imprægneret, og er oftest limet på en træfiberplade eller MDF-plade.
, HDF (High density fibreboard)HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
, Træfiberplade
Materiale
Front: FolieFolie er en type af kunstfiner med en slidstærk overflade. Folien er lakeret eller imprægneret, og er oftest limet på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Top: FolieFolie er en type af kunstfiner med en slidstærk overflade. Folien er lakeret eller imprægneret, og er oftest limet på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Bund: FolieFolie er en type af kunstfiner med en slidstærk overflade. Folien er lakeret eller imprægneret, og er oftest limet på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Side: FolieFolie er en type af kunstfiner med en slidstærk overflade. Folien er lakeret eller imprægneret, og er oftest limet på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade, Ben: PP (polypropylen), Bagside: HDF (High density fibreboard)HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
, Hylde: FolieFolie er en type af kunstfiner med en slidstærk overflade. Folien er lakeret eller imprægneret, og er oftest limet på en træfiberplade eller MDF-plade.
, Træfiberplade
Spejl
Spejlglas
Farve
Eg
Type
Hængslede låger
Inklusiv
1 bøjlestang 5 hylder, 1 spejl, 3 låger
Størrelse samlet
Bredde: 157 cm, Højde: 220 cm, Dybde: 61 cm
Samle info
Usamlet
Størrelse usamlet
Bredde: 63 cm, Længde: 227 cm, Højde: 25 cm
Vægt
140 kg
Antal kolli
4
Miljø- og sundhedsmærkninger
FSC® MixVarer, der bærer dette mærkat, er lavet af en blanding af materialer fra FSC®-certificerede skove, genbrugte materialer og/eller FSC-kontrolleret træ. Selvom kontrolleret træ ikke kommer fra FSC-certificerede skove, nedsætter det risikoen for, at materialet stammer fra uacceptable kilder. Kig efter varer, der bærer FSC-mærket i butikker og online.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Garderobeskab LINTRUP 157×220 eg | JYSK Garderobeskabe”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: