-55%

Dyne JUNIOR 175g Høie CLEAN 100×135 | JYSK Dundyner

DKK 614.75 DKK 278.80

Specifikationer Type Juniordyne Fyldtype Fiberdyne Størrelse Bredde: 100 cm, Længde: 135 cm Dynetype Juniordyne Fyldvægt 175 g Fyld 100% polyester, silikoniserede, spiralformede hulfibreHulfibre er hule indeni og har derfor…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A418101 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Specifikationer
Type
Juniordyne
Fyldtype
Fiberdyne
Størrelse
Bredde: 100 cm, Længde: 135 cm
Dynetype
Juniordyne
Fyldvægt
175 g
Fyld
100% polyester, silikoniserede, spiralformede hulfibreHulfibre er hule indeni og har derfor en bedre isoleringsevne, større fugttransport og større komfort end massive fibre. Spiralformede hulfibre indeholder mere luft og isolerer derfor bedre end almindelige hulfibre. Silikonebehandlingen gør fibrene mere smidige og glatte. Herved undgår man, at fibrene filtrer ind i hinanden, hvilket giver en let og luftig følelse.
Totalvægt
510 g
TOG (UK)
4,0
Bolster
100% bomuldscambricBomuldscambric er vævet af en tynd tråd, hvilket giver et tættere, lettere og mere smidigt bolster. Tætheden gør, at fyldet ikke kan arbejde sig ud gennem bolsteret, og at bolsteret er meget slidstærkt.
Konstruktion
Gennemsyet, kanaler
Farve
Hvid
Vask
60°C
Blegning
Må ikke bleges
Tørretumbling
* Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning
Må ikke stryges
Rens
Tåler ikke kemisk rens
Vedligehold
Vaskes og tørres i maskiner, der kan tage mindst 7 kg. Bør rystes og luftes regelmæssigt, må ikke bankes eller støvsuges
Kant
Farve: Prikker, Grøn, Hvid, Materiale: 100% bomuld, Facon: Kantbånd
Miljø- og sundhedsmærkninger
Asthma Allergy NordicProdukter med dette allergimærke er anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Det betyder, at der stilles krav til anvendte kemikalier i forhold til hudallergi, og at produktet kan vaskes ved 60°C.
, STANDARD 100 by OEKO-TEX®STANDARD 100 by OEKO-TEX®-mærket identificerer tekstilprodukter, der ikke indeholder skadelige niveauer af kemiske stoffer.
Egenskaber
AllergivenligAllergivenlige produkter har en eller flere specielle egenskaber, som hjælper med at skabe et sundt sovemiljø.
, Astma Allergy NordicProdukter med dette allergimærke er anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Det betyder, at der stilles krav til anvendte kemikalier i forhold til hudallergi, og at produktet kan vaskes ved 60°C. 
, Midesikkert stofDyne- og pudebolstre, som er lavet af støvmide-sikkert stof, er særdeles tætvævede. Dette hjælper med at reducere indtrængning af støvmider.
Indpakning
Opbevaringstaske
Kvalitet
GOLD
Allergivenlig
Ja
Garanti
10 års garanti

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dyne JUNIOR 175g Høie CLEAN 100×135 | JYSK Dundyner”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: