-59%

Dyne 500g Norsk Dun JOTUNHEIMEN 140×200 | JYSK Dundyner

DKK 1388.42 DKK 564.57

Specifikationer Type Varm Fyldtype Moskusdundyne Størrelse Bredde: 140 cm, Længde: 200 cm Dynetype Enkeltdyne Fyldvægt 500 g Fyld 90% hvide, europæiske moskusdun/10% hvide, europæiske moskus…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A418847 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Specifikationer
Type
Varm
Fyldtype
Moskusdundyne
Størrelse
Bredde: 140 cm, Længde: 200 cm
Dynetype
Enkeltdyne
Fyldvægt
500 g
Fyld
90% hvide, europæiske moskusdun/10% hvide, europæiske moskusfjer
Bæreevne
725
Totalvægt
1300 g
Bolster
100% bomuldscambricBomuldscambric er vævet af en tynd tråd, hvilket giver et tættere, lettere og mere smidigt bolster. Tætheden gør, at fyldet ikke kan arbejde sig ud gennem bolsteret, og at bolsteret er meget slidstærkt.
Konstruktion
Gennemsyet, kvadrater
Farve
Hvid
Vask
60°C skåne
Blegning
Må ikke bleges
Tørretumbling
* Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning
Må ikke stryges
Rens
Tåler ikke kemisk rens
Vedligehold
Vaskes og tørres i maskiner, der kan tage mindst 7 kg. Bør rystes og luftes regelmæssigt, må ikke bankes eller støvsuges
Kant
Farve: Hvid, Materiale: 100% polyester, satin, Facon: Dobbelt stikning
Miljø- og sundhedsmærkninger
Asthma Allergy NordicProdukter med dette allergimærke er anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Det betyder, at der stilles krav til anvendte kemikalier i forhold til hudallergi, og at produktet kan vaskes ved 60°C.
, STANDARD 100 by OEKO-TEX®STANDARD 100 by OEKO-TEX®-mærket identificerer tekstilprodukter, der ikke indeholder skadelige niveauer af kemiske stoffer.
Egenskaber
AllergivenligAllergivenlige produkter har en eller flere specielle egenskaber, som hjælper med at skabe et sundt sovemiljø.
, Astma Allergy NordicProdukter med dette allergimærke er anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Det betyder, at der stilles krav til anvendte kemikalier i forhold til hudallergi, og at produktet kan vaskes ved 60°C. 
, DOWNPASSVarer mærket med DOWNPASS indeholder dun og fjer af høj kvalitet fra strengt kontrollerede producenter med høje dyrevelfærdsstandarder.
, Downafresh®Produkter med Downafresh® mærket indeholder dun og fjer, der lever op til de europæiske standarder for hygiejne og renhed. Dette betyder, at dun og fjer rengøres grundigt med vand og varmebehandling før brug.
, NOMITEDyner og puder der bærer NOMITE mærket, har et bolster, der er særdeles tætvævet. Dette hjælper med at reducere indtrængning af støvmider.
Indpakning
Opbevaringstaske
Kvalitet
GOLD
Isoleringsevne
Varm
Allergivenlig
Ja
Garanti
10 års garanti

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dyne 500g Norsk Dun JOTUNHEIMEN 140×200 | JYSK Dundyner”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: