-58%

Dyne 1000g Høie CLEAN varm 140×200 | JYSK Dundyner

DKK 1025.98 DKK 432.14

Specifikationer Type Varm Fyldtype Fiberdyne Størrelse Bredde: 140 cm, Længde: 200 cm Dynetype Enkeltdyne Fyldvægt 1000 g Fyld 100% polyester, si…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A418253 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Specifikationer
Type
Varm
Fyldtype
Fiberdyne
Størrelse
Bredde: 140 cm, Længde: 200 cm
Dynetype
Enkeltdyne
Fyldvægt
1000 g
Fyld
100% polyester, silikoniserede, spiralformede hulfibreHulfibre er hule indeni og har derfor en bedre isoleringsevne, større fugttransport og større komfort end massive fibre. Spiralformede hulfibre indeholder mere luft og isolerer derfor bedre end almindelige hulfibre. Silikonebehandlingen gør fibrene mere smidige og glatte. Herved undgår man, at fibrene filtrer ind i hinanden, hvilket giver en let og luftig følelse.
Totalvægt
1644 g
Bolster
100% bomuldscambricBomuldscambric er vævet af en tynd tråd, hvilket giver et tættere, lettere og mere smidigt bolster. Tætheden gør, at fyldet ikke kan arbejde sig ud gennem bolsteret, og at bolsteret er meget slidstærkt.
Konstruktion
Mønsterquiltet
Farve
Hvid
Vask
60°C
Blegning
Må ikke bleges
Tørretumbling
* Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning
Må ikke stryges
Rens
Tåler ikke kemisk rens
Vedligehold
Vaskes og tørres i maskiner, der kan tage mindst 7 kg. Bør rystes og luftes regelmæssigt, må ikke bankes eller støvsuges
Kant
Farve: Grå, Logo print, Materiale: 100% bomuld, Facon: Kantbånd
Miljø- og sundhedsmærkninger
Asthma Allergy NordicProdukter med dette allergimærke er anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Det betyder, at der stilles krav til anvendte kemikalier i forhold til hudallergi, og at produktet kan vaskes ved 60°C.
, STANDARD 100 by OEKO-TEX®STANDARD 100 by OEKO-TEX®-mærket identificerer tekstilprodukter, der ikke indeholder skadelige niveauer af kemiske stoffer.
Egenskaber
AllergivenligAllergivenlige produkter har en eller flere specielle egenskaber, som hjælper med at skabe et sundt sovemiljø.
, Astma Allergy NordicProdukter med dette allergimærke er anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Det betyder, at der stilles krav til anvendte kemikalier i forhold til hudallergi, og at produktet kan vaskes ved 60°C. 
, Midesikkert stofDyne- og pudebolstre, som er lavet af støvmide-sikkert stof, er særdeles tætvævede. Dette hjælper med at reducere indtrængning af støvmider.
Indpakning
Opbevaringstaske
Kvalitet
GOLD
Isoleringsevne
Varm
Allergivenlig
Ja
Garanti
10 års garanti

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dyne 1000g Høie CLEAN varm 140×200 | JYSK Dundyner”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: