-54%

Daybed ODDESUND grå | JYSK Loungemøbler

DKK 1097.78 DKK 508.81

Specifikationer Størrelse samlet Bredde: 181 cm, Højde: 71 cm, Dybde: 87 cm Bordhøjde – gulv til laveste kant af ramme 48.0 cm Sædehøjde 28 St…

Availability: På lager

View Detail
Varenummer: S/61.A419831 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Specifikationer
Størrelse samlet
Bredde: 181 cm, Højde: 71 cm, Dybde: 87 cm
Bordhøjde – gulv til laveste kant af ramme
48.0 cm
Sædehøjde
28
Størrelse usamlet
Bredde: 77 cm, Længde: 182 cm, Højde: 34 cm
Vægt
19 kg
Materiale
Stel: AluminiumAluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
, Ryg: AluminiumAluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
, Sæde: AluminiumAluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
, Armlæn: Massivt eukalyptustræ, Ben: AluminiumAluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
Møbelsko
Polypropylen
Hynde
Sædehynde
Bolster: 100% polyester, Fyld: Polyuretanskum/100% polyester, fibre, Skumdensitet: 20 kg/m³, Indvendigt stof: 100% polypropylen, Vask: 30°C, Blegning: Må ikke bleges, Tørretumbling: Må ikke tørretumbles, Strygning: Må ikke stryges, Rens: Tåler ikke kemisk rens, Instruktion: Bør altid vaskes med lignende farver, Vær sikker på at lynlåsen er lukket før vask, Vaskbart betræk
Ryghynde
Bolster: 100% polyester, Fyld: 100% polyesterfiber, Indvendigt stof : 100% polypropylen, Vask: 30°C, Blegning: Må ikke bleges, Tørretumbling: Må ikke tørretumbles, Strygning: Må ikke stryges, Rens: Tåler ikke kemisk rens, Instruktion: Bør altid vaskes med lignende farver, Vær sikker på at lynlåsen er lukket før vask, Vaskbart betræk
Egenskaber
Velegnet til altan
Behandling
Lakeret , PulverlakeretPulverlakering beskytter metal imod slid og rust. Pulverlakering er en proces, hvor der påføres et beskyttende lag af farvet pulver på metal.
Farve
Grå
Max belastning
110 kg
Inklusiv
Luksushynder med slidstærkt, strukturvævet betræk
Samle info
Usamlet
Miljø- og sundhedsmærkninger
FSC® 100%Alle materialer, der indgår i varer, som bærer dette mærkat, kommer fra skove, der er blevet auditeret af en uafhængig tredjepart for at sikre, at de er drevet i overenstemmelse med FSC®’s omfattende sociale og miljømæssige standarder. Kig efter varer, der bærer FSC-mærket i butikker og online.
Vedligehold
Behandles med træolie i henhold til den vedlagte vejledning.
Opbevaring
Bør opbevares indendørs om vinteren
Anvendelse
Udendørs

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Daybed ODDESUND grå | JYSK Loungemøbler”

  1. 100% sikker shopping
  2. Fri fragt over 450 kr
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: